Evacuare Moloz

Evacuare Moloz in Bucuresti

Avem Cel Mai Mic Pret0765851453 

evacuare molozEvacuare moloz ramas de la amenajari si renovari cu utilitare de 3,5 tone si cu personal asigurat pentru manipularea molozului. Serviciile pe care le prestam sunt disponibile atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe. Evacuam moloz la saci provenit din tocarii, usi, ferestre, linoleum, mobila veche, etc. Car orice tip de moloz, indiferent de cantitate.

Vrei sa Scapi de Moloz? Suna la 0765 851 453.

Servicii Evacuare Moloz, Carat Moloz

Oferim cele mai bune servicii, la un raport calitate/ pret, imbatabil.

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de evacuarea molozului pentru tine.

Carat moloz la saci in Bucuresti

Carat moloz din orice locatie, fie etaj, pod, apartament, casa, etc. Evacuam orice tip de mobilier nefolositor: cazi, chiuvete, calorifere, mese, scaune, usi, etc. Asiguram manipularea molozului in saci si curatenia la locul debarasarii. Lucram curat si rapid.

Car moloz de la amenjarile caselor, apartamentelor, sediile firmelor, transport moloz vrac. Asiguram transportul molozului de pe orice strada a Bucurestiului si din orice zona. Acest tip de carat moloz se practica in special pentru debarasarea molozului ramas in urma modernizarii, amenajarii, zugravelii locuintelor. Echipa de meseriasi trimisa se ocupa de debarasarea sacilor cu moloz din apartament. De asemenea, echipa noastra poate incarca molozul in saci, iar apoi ii poate transporta in vederea aruncarii. Ridicam si mobila inlocuita sau nefolositoare. Molozul va fi incarcat in masini de 3,5 tone si dus la groapa de gunoi. Va scapam de orice obiect vechi!

Preturile noastre sunt intotdeauna corecte si serviciile ireprosabile. Lasati munca grea in seama unei echipe dedicate. Sunati la 0765 851 453 si problemele dumneavoastra cu transportul molozului se rezolva in aceeasi zi!

Ridicare moloz in orice sector din Bucuresti

Ridicam moloz de oriunde din Bucuresti, indiferent de cantitate si va scapam de el in conditii de siguranta, fara a exista riscul de a primi amenda. Este foarte important sa apelati la serviciile unor firme specializate pe astfel de servicii.

 

Pentru ca astazi 04 08 2021
beneficiezi de un super pret!